Oplossingen voor houtbewerkers met CNC Software

Uw houtbewerkingen naar een hoger niveau met CNC technologie.

Logo Staircon

Staircon is ontworpen om de best mogelijke ondersteuning te bieden voor een vereenvoudigde en rendabele productie van trappen – van verkoop t/m productie. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool stelt gebruikers in staat met deze CNC-technologie zowel standaard als geavanceerde trapvormen snel te kunnen ontwerpen.

Smart cabinet logo wit

Met de gebruiksvriendelijke CNC applicatie van SmartCabinet ontwerpt en produceert u eenvoudig kasten op maat. De software functioneert zeer intuïtief en eenvoudig, en is met de offertemodule en de productieplanning de ideale software voor uw bedrijf.

Archimede logo wit

Met de CNC oplossing van Archimede kunt u op een gebruiksvriendelijke manier ramen, deuren en kozijnen ontwerpen, calculeren en produceren inclusief productieplanning. Alles geïntegreerd in één compleet en krachtig softwarepakket.

Logo Z-laser

Het gebruik van laserprojectoren van Z-LASER bij het maken van trappen bespaart materiaalkosten door het minimaliseren van afval. De te frezen onderdelen worden met behulp van de aangeboden software optimaal gepositioneerd op de machine. Ook worden de vacuüm-cups eenvoudig geplaatst op de machine met behulp van de laserprojector.

Lees meer over de laatste CNC oplossingen